MISTROVSTVÍ REPUBLIKY KŘÍŽENCŮ A PSŮ BEZ PP

O víkendu 1.6. jsme ráno vyrazili směr Praha na Mistrovství republiky kříženců a psů bez PP. Oblíbené místo, oblíbená rozhodčí Alice a její úžasné běhavé parkury, kterou doplňoval Alexander Beitl z Německa.  V Kyjích nejsou žádní troškaři, dva rozhodčí, dva parkury a 160 agiliťáků na startovce. Děsivé předpovědi počasí však bohužel vyšly, od rána (stejně jako několik dní před) hustě pršelo a parkury byly spíše připravené na bahenní zápasy, ovšem pro Terrynku ideální počasí na běhání :-). Holčička si to užívala :-). Začínalo se agility, kde jsem Terrynce příliš nepomohla, tož jedna skočka (a naše asi i tradiční první skočka) dole. Jinak krásný, rychlý běh. Závěrečný jumping byl i vzhledem k počasí luxusně běhavý a my jsme si ho náramně užily.

A výsledky:

A3Ch Terry: Jumping: 5. místo, Agility: 3. místo

Celkově: 3. místo na MR kříženců a psů bez PP (druhá vícemistryně republiky kříženců a psů bez PP)!!!!!!!

Druhý den se však situace zhoršila a jak vypadalo místo, kde jsme ještě den předtím běhaly a vybojovaly vícemistra republiky, se můžete podívat zde, zde, a zde, zde

Budeme všichni doufat, že škody nebudou tak velké a že se příští rok na naše tradiční a oblíbené závody vrátíme. Agility zdar!!!